BRÖLLOP

FÖRETAGSEVENT

DISPUTATIONSFESTER & MIDDAGAR

FÖDELSEDAGAR & JUBILEUM

På vilket sätt kan jag underlätta för er?


Alla evenemang är unika. Därför erbjuder jag alltid personliga lösningar anpassade efter era behov, oavsett vilket slags evenemang ni planerar. Alla tjänster skräddarsys så att ni ska känna att ni får exakt det ni vill ha. Det kan handla om allt ifrån hjälp och inspiration gällande inbjudningskort, underhållning, meny, bokning av lokal till rådgivning och tips genom hela planeringsprocessen. Under själva dagen kan jag närvara och se till att allt flyter på enligt planerna för att ni ska kunna slappna av och njuta av festligheterna utan att behöva oroa er för de praktiska detaljerna.

 

 

Priser


Jag erbjuder alltid mina tjänster till ett fast pris, för att ni ska känna er trygga med att ni från början vet vad prislappen kommer att landa på och att inga dolda avgifter tillkommer. Kontakta mig så bokar vi in en kostnadsfri konsultation där ni kan berätta mer om vad ni har tänkt kring er tillställning. Därefter ger jag er ett prisförslag. Som en tumregel kan man tänka att priset som mest uppgår till 10 % av budgeten för evenmanget. Det beror naturligtvis på hur mycket ni vill ha hjälp med, om ni vill ha lite mindre hjälp så sjunker givetvis priset.

 

 

Hur funkar det?


Vi börjar med ett första möte som alltid är kostnadsfritt och icke bindande. Ni får berätta om era tankar kring eventet och jag berättar om vad jag kan göra för er. Vi bollar tankar och idéer och ni kan ställa alla frågor ni har. Mina tjänster är alltid skräddarsydda utifrån era behov och önskemål, på så sätt betalar ni bara för exakt det ni vill ha. Efter det inledande mötet skickar jag en sammanfattning av det vi har diskuterat, förslag på vad mina ansvarsområden kan vara samt ett prisförslag. Ni får sedan i lugn och ro fundera och ta ställning till det och återkomma till mig med ert beslut. Om ni vill gå vidare och anställa mig så bokar vi in ett längre planeringsmöte där vi går igenom allt i mer detalj och gör en planering av tiden fram till tillställningen. Hur många gånger vi ses innan den stora dagen beror på era önskemål och behov. Jag finns alltid tillgänglig för era frågor och funderingar.

 

Bröllop


 

Att planera sitt bröllop är inte alltid det lättaste. Kanske vill man förverkliga drömmen man har haft sedan man var liten eller kanske har man ingen aning om hur ens drömbröllop ser ut. Oavsett vilket så finns jag här för att underlätta för er. Mitt mål är att hjälpa er att skapa ert drömbröllop, utifrån er definition av vad det är. Jag fixar stort som smått, allt utifrån era önskemål och behov. Min roll i  planeringen och under den stora dagen är så stor eller så liten som ni vill att den ska vara. Mitt mål är att ni ska få ett bröllop som överträffar era högsta förväntningar. Det kan vara allt ifrån att hitta en lokal till att skapa den ultimata efterfesten. Om gamla mormor behöver hjälp med att hitta till sin plats eller om ni funderar på vilken färg servetterna ska ha så finns jag här för er. Det som ni inte hinner med, inte vet hur ni ska ta tag i eller helt enkelt tycker är ganska tråkiga tar jag hand om. Vi kommer gemensamt överens om vad min roll ska vara. Välkomna att boka en första kostnadsfri konsultation där ni får berätta om era tankar kring den stora dagen och jag berättar om hur jag kan hjälpa er att förverkliga era drömmar.

Företagsevent


 

När det är dags för event på företaget kan det vara fördelaktigt att få stöd i både planering och genomförande av evenemanget. Det kan vara allt från en middag eller fest till föreläsningar och konferenser. Kanske finns inte tiden eller engagemanget att ordna allt på egen hand, eller så behöver ni hjälp med vad som behöver ordnas. Kommer transport att behövas? Ska övernattning ordnas? Vilken lokal är lämplig? Jag kan guida er genom djungeln av olika leverantörer och hjälpa er avgöra vilket upplägg som passar er bäst. Kanske är det lämpligare att anordna ett mingel istället för en middag? Kanske ska det vara ett mingel innan middagen börjar? Behövs någon underhållning under tiden? Jag erbjuder bland annat rådgivning och förslag på leverantörer samt hjälp under själva eventet för att allt ska flyta på så smidigt och enkelt som möjligt, allt utifrån era behov. Kontakta mig och berätta vad det är för event ni ska anordna så berättar jag om hur jag kan underlätta för er i processen.

Disputationsfester & middagar


 

Att disputera är naturligtvis en stor händelse i livet och något som definitivt är värt att fira. Kanske vill man dela dagen med bara de närmsta, eller passa på att bjuda alla man känner. Det finns många olika sätt att fira, kanske genom en middag med flera rätter eller genom ett mingel med lite lättare plockmat där gästerna verkligen får chansen att träffa varandra. Kanske vill man ha det hemma eller hyra en lokal för att alla gäster ska få rum. Oavsett hur man väljer att uppmärksamma dagen så kan det komma att krävas en del planering, vilket kan kännas jobbigt då det är ytterligare något man måste lägga tid på precis när förebredelserna för disputationen är i full gång. Där kan jag komma in för att avlasta. Du kan välja att låta mig sköta alla kontakter med exempelvis cateringfirma och lokal. På så sätt blir det mindre för dig att hålla koll på och du kommer direkt till mig med alla önskemål och funderingar. På så sätt får du tid att färdigställa det sista inför disputationen och behöver inte oroa dig för festen.

 

Andra middagar för att fira speciella tillfällen kan också innebära en del planering och det är inte alltid lätt att veta om man har tänkt på alla detaljer. Det kan vara bra att ha ett bollplank för att säkerställa att man inte har missat någon del i planeringen och se till att planeringen är rimlig och genomförbar. Oavsett vilken typ av middag och oavsett för hur många gäster är ni varmt välkomna att kontakta mig för att höra hur jag kan underlätta för er.

Födelsedagar, jubileum & fester


 

Födelsedagsfest, examensfest, jubileumsfest, listan på tillfällen man vill fira genom att ordna en hejdundrande fest kan göras lång. Fester av alla dess slag, stora, små, hemma, ute, inne, för bara de närmsta eller för hela tjocka släkten, vad det än må vara för typ av fest som planeras kan det alltid vara skönt att få lite avlastning och känna att man inte behöver dra hela lasset själv. Det kan vara svårt att få ihop livspusslet och dessutom hitta tid för att planera en fest. Frågorna är många, hur mycket mat går egentligen åt, när ska man skicka ut inbjudningarna, har vi tänkt på allt och hur ska vi få allt att faktiskt gå ihop på själva dagen? Jag finns med er genom hela planeringen, jag stöttar er och bidrar med förslag och idéer, bollar tankar och föreslår leverantörer. Under festen är jag med och ser till så att allt rullar på enligt planen, så att ni kan slappna av och njuta av festen och jag tar hand om allt det praktiska. Kontakta mig och berätta mer om just er fest så berättar jag vad jag kan göra för att förverkliga era idéer och göra festen oförglömlig.

Ella Wilhelmsson

Event & Bröllopskoordinator

Linköping, Östergötland

0769-460808

ella@ellasevent.se