BRÖLLOP

FÖRETAGSEVENT

DISPUTATIONSFESTER & MIDDAGAR

FÖDELSEDAGAR & JUBILEUM

På vilket sätt kan jag underlätta för er?

Alla evenemang är unika. Därför erbjuder jag alltid personliga lösningar anpassade efter era behov, oavsett vilket slags evenemang ni planerar. Alla tjänster skräddarsys så att ni ska känna att ni får exakt det ni vill ha. Det kan handla om allt ifrån hjälp och inspiration gällande inbjudningskort, underhållning, meny, bokning av lokal till rådgivning och tips genom hela planeringsprocessen. Vilken ordning ska man göra allting i och hur långt i förväg behöver man boka saker? Vad ska det stå i inbjudan? Hur mycket dryck behöver köpas? Tillsammans reder vi ut alla frågetecken. Under själva dagen kan jag närvara och se till att allt flyter på enligt planerna för att ni ska kunna slappna av och njuta av festligheterna utan att behöva oroa er för de praktiska detaljerna. Tillsammans skapar vi en oförglömlig dag!

 

 

Hur funkar det?

Jag erbjuder alltid mina tjänster till ett fast pris, för att ni ska känna er trygga med att ni från början vet vad prislappen kommer att landa på och att inga dolda avgifter tillkommer. Kontakta mig så bokar vi in en kostnadsfri konsultation där ni kan berätta mer om hur ni tänker, hur långt i planeringen ni har kommit och vilka delar som känns kluriga, som ni skulle vilja få hjälp med. Jag berättar om vad jag kan göra för er, vi bollar tankar och idéer och ni kan ställa alla frågor ni har. Mina tjänster är alltid skräddarsydda utifrån era behov och önskemål. Efter mötet återkommer jag er ett prisförslag anpassat efter er och de tjänster ni är intresserade av. Ni får sedan i lugn och ro fundera och ta ställning till det och återkomma till mig med ert beslut. Om ni vill gå vidare och anlita mig så skriver vi ett kontrakt med varandra. Sedan kan planeringen börja! Jag finns alltid tillgänglig för era frågor och funderingar.

 

 

Priser

Priset beror naturligtvis på hur mycket ni vill ha hjälp med, om ni vill ha lite mindre hjälp så sjunker såklart priset. För koordinering av en bröllopsdag ligger priset på omkring 15 000 kr, beroende på hur dagen är upplagd. Välkomna att boka er kostnadsfria konsultation för att få ett prisförslag anpassat efter er, kontaka mig här.


Min utgångspunkt är Linköping och jag jobbar över hela Östergötland. Bor ni ännu längre bort än så, eller planerar ert event på en annan ort så löser vi det ändå. Mycket av planeringen går att lösa via mail och telefon och på den stora dagen reser jag gärna till er. 


Läs mer om vad tidigare brudpar tycker här.

 


Bröllop

 

Att planera sitt bröllop är inte alltid det lättaste. Mitt mål är att ni ska få ett bröllop som överträffar era högsta förväntningar. Det kan vara allt ifrån att hitta rätt lokal till att skapa den ultimata efterfesten. Om gamla mormor behöver hjälp med att hitta till sin plats eller om ni funderar på vilken färg servetterna ska ha så finns jag här för er. Det som ni inte hinner med, inte vet hur ni ska ta tag i eller helt enkelt tycker är ganska tråkiga tar jag hand om. Vi kommer gemensamt överens om vad min roll ska vara. Välkomna att boka en första kostnadsfri konsultation där ni får berätta om era tankar kring den stora dagen och jag berättar om hur jag kan hjälpa er att förverkliga era drömmar.

Foto till höger: TonAPhoto

Företagsevent

 

När det är dags för event på företaget kan det vara fördelaktigt att få stöd i både planering och genomförande av evenemanget. Det kan vara allt från en middag eller fest till föreläsningar och konferenser. Kanske finns inte tiden eller engagemanget att ordna allt på egen hand, eller så behöver ni hjälp med vad som behöver ordnas. Kommer transport att behövas? Ska övernattning ordnas? Vilken lokal är lämplig? Jag kan guida er genom djungeln av olika leverantörer och hjälpa er avgöra vilket upplägg som passar er bäst. Kanske är det lämpligare att anordna ett mingel istället för en middag? Behövs någon underhållning under tiden? Jag erbjuder bland annat rådgivning och förslag på leverantörer samt hjälp under själva eventet för att allt ska flyta på så smidigt och enkelt som möjligt, allt utifrån era behov. Kontakta mig och berätta vad det är för event ni ska anordna så berättar jag om hur jag kan underlätta för er i processen.

Disputationsfester & middagar

 

Att disputera är naturligtvis en stor händelse i livet och något som definitivt är värt att fira. Kanske vill man dela dagen med bara de närmsta, eller passa på att bjuda alla man känner. Det finns många olika sätt att fira, kanske genom en middag med flera rätter eller genom ett mingel med lite lättare plockmat där gästerna verkligen får chansen att umgås med varandra. Kanske vill man ha det hemma eller hyra en lokal för att alla gäster ska få rum. Oavsett hur man väljer att uppmärksamma dagen så kan det komma att krävas en del planering, vilket kan kännas jobbigt då det är ytterligare något man måste lägga tid på precis när förebredelserna för disputationen är i full gång. Där kan jag komma in för att avlasta. 

 

Övriga tillställningar

 

Födelsedagsfest, examensfest, jubileumsfest, listan på tillfällen man vill fira genom att ordna en hejdundrande fest kan göras lång. Kanske är det babyshower eller dop som planeras? Tillställningar av alla dess slag, stora, små, hemma, ute, inne, för bara de närmsta eller för hela tjocka släkten, vad det än må vara för typ av tillställning som planeras kan det alltid vara skönt att få lite avlastning och känna att man inte behöver dra hela lasset själv. Det kan vara svårt att få ihop livspusslet och dessutom hitta tid för att planera ett event. Frågorna är många, hur mycket mat går egentligen åt, när ska man skicka ut inbjudningarna, har vi tänkt på allt och hur ska vi få allt att faktiskt gå ihop på själva dagen? Jag finns med er genom hela planeringen, jag stöttar er och bidrar med förslag och idéer, bollar tankar och föreslår leverantörer. Under evenemanget kan jag vara med och se till så att allt rullar på enligt planen, så att ni kan slappna av och njuta av festen och jag tar hand om allt det praktiska. Kontakta mig och berätta mer om just er tillställning så berättar jag vad jag kan göra för att förverkliga era idéer och göra dagen oförglömlig.

Ella Wilhelmsson

Event & Bröllopskoordinator

Linköping, Östergötland

0769-460808

ella@ellasevent.se