På vilket sätt kan jag underlätta för er?

Alla evenemang är unika. Därför erbjuder jag alltid personliga lösningar anpassade efter era behov, oavsett vilket slags evenemang ni planerar. Alla tjänster skräddarsys så att ni ska känna att ni får exakt det ni vill ha. Det kan handla om allt ifrån hjälp och inspiration gällande inbjudningskort, underhållning, meny, bokning av lokal till rådgivning och tips genom hela planeringsprocessen. Vilken ordning ska man göra allting i och hur långt i förväg behöver man boka saker? Vad ska det stå i inbjudan? Hur mycket dryck behöver köpas? Tillsammans reder vi ut alla frågetecken. Under själva dagen kan jag närvara och se till att allt flyter på enligt planerna för att ni ska kunna slappna av och njuta av festligheterna utan att behöva oroa er för de praktiska detaljerna. Tillsammans skapar vi en oförglömlig dag!

 

 

Hur funkar det?

Jag erbjuder alltid mina tjänster till ett fast pris, för att ni ska känna er trygga med att ni från början vet vad prislappen kommer att landa på och att inga dolda avgifter tillkommer. Kontakta mig så bokar vi in en kostnadsfri konsultation där ni kan berätta mer om hur ni tänker, hur långt i planeringen ni har kommit och vilka delar som känns kluriga, som ni skulle vilja få hjälp med. Jag berättar om vad jag kan göra för er, vi bollar tankar och idéer och ni kan ställa alla frågor ni har. Mina tjänster är alltid skräddarsydda utifrån era behov och önskemål. Efter mötet återkommer jag er ett prisförslag anpassat efter er och de tjänster ni är intresserade av. Ni får sedan i lugn och ro fundera och ta ställning till det och återkomma till mig med ert beslut. Om ni vill gå vidare och anlita mig så skriver vi ett kontrakt med varandra. Sedan kan planeringen börja! Jag finns alltid tillgänglig för era frågor och funderingar.

 

 

Priser

Priset beror naturligtvis på hur mycket ni vill ha hjälp med, om ni vill ha lite mindre hjälp så sjunker såklart priset. För koordinering av en bröllopsdag ligger priset på omkring 15 000 kr, beroende på hur dagen är upplagd. Välkomna att boka er kostnadsfria konsultation för att få ett prisförslag anpassat efter er, kontaka mig här.


Min utgångspunkt är Linköping och jag jobbar över hela Östergötland. Bor ni ännu längre bort än så, eller planerar ert event på en annan ort så löser vi det ändå. Mycket av planeringen går att lösa via mail och telefon och på den stora dagen reser jag gärna till er. 


Läs mer om vad tidigare brudpar tycker här.

 


Ella Wilhelmsson

Event & Bröllopskoordinator

Linköping, Östergötland

0769-460808

ella@ellasevent.se