Samarbetspartners

  Jag samarbetar med flera leverantörer i Linköping. Här nedan finns några av mina samarbetspartners.

My Sweet Pink Cake


Ett bröllop är en av livets absoluta höjdpunkter. Hos oss kan ni beställa skräddarsydda och exklusiva bröllopstårtor helt efter era önskemål. Vi arbetar bara efter beställning så att era tårtor blir så speciella, unika och välsmakande som möjligt. Läs mer här.

 

info@sweetcake.se

0707-56 34 04

Make Up Artist - Emilia Santamaria


Jag heter Emilia Santamaria, är 25 år och kommer från Norrköping. Jag är certifierad Make Up Artist sedan 2013 och gick min utbildning på IMC, International Makeup Center, i Stockholm. Jag har erfarenheter från Make Up Store och Åhléns, samt gjort frilansjobb: balsminkningar, bröllopssminkningar, temasminkningar för företagsfest etc. Kontakta mig för priser eller läs mer här.

 

emilia.santamaria@hotmail.se

070-51 44 914

East Sweden Limousine Sevice

Limousine Service i hela Östergötland. Bröllop, möhippa, svensexa, student, bal, födelsedagsöverraskning, VIP transport, företagsevent/konferens, airport transfer och mera. Vi erbjuder körningar för alla tillfällen, alltid med en lyxig känsla och förstklassig service. Läs mer här.

 

info@onlinelimousine.se

077-761 761 eller 020-639 639

 

Bröllopsdekorationer

Bröllopsdekorationer.com är hemsidan som har allt för ditt bröllop och planeringen innan. Dekorationerna gör dagen unik och är ett måste på bröllopet. Allt till svensexa, möhippa och dekoreringen av festlokalen från tak till golv hittar hos oss. Välj i färg eller tema för att göra just ditt bröllop unikt och helt i din smak. Välkomna! Läs mer här.

Sussis Naglar drivs av Sussie som är utbildad nagelteknolog. Tekniken som används är Bio Sculputre. Bio Sculpture Gel nagelsystem är utvecklat för att ge styrka och skydd till den naturliga nageln. Geléen skadar inte den naturliga nageln, den kan lösas upp utan att filas, därmed undviker både nagelteknologen och kunden att andas in damm. Läs mer här.

 

sussisnails@gmail.com

0704-91 43 93

Ella Wilhelmsson

Event & Bröllopskoordinator

Linköping, Östergötland

0769-460808

ella@ellasevent.se