Samarbetspartners

  Jag samarbetar med flera olika leverantörer. Här nedan finns några av mina samarbetspartners. 


Är du intresserad av att samarbeta med mig? Hör av dig! 

My Sweet Pink Cake

Ett bröllop är en av livets absoluta höjdpunkter. Hos oss kan ni beställa skräddarsydda och exklusiva bröllopstårtor helt efter era önskemål. Vi arbetar bara efter beställning så att era tårtor blir så speciella, unika och välsmakande som möjligt. Läs mer här.

 

info@sweetcake.se

0707-56 34 04

Make Up Artist - Emilia Santamaria

Jag heter Emilia Santamaria, är 25 år och kommer från Norrköping. Jag är certifierad Make Up Artist sedan 2013 och gick min utbildning på IMC, International Makeup Center, i Stockholm. Jag har erfarenheter från Make Up Store och Åhléns, samt gjort frilansjobb: balsminkningar, bröllopssminkningar, temasminkningar för företagsfest etc. Kontakta mig för priser eller läs mer här.

 

emilia.santamaria@hotmail.se

070-51 44 914

East Sweden Limousine Sevice

Limousine Service i hela Östergötland. Bröllop, möhippa, svensexa, student, bal, födelsedagsöverraskning, VIP transport, företagsevent/konferens, airport transfer och mera. Vi erbjuder körningar för alla tillfällen, alltid med en lyxig känsla och förstklassig service. Läs mer här.

 

info@onlinelimousine.se

077-761 761 eller 020-639 639

 

Bröllopsdekorationer

Bröllopsdekorationer.com är hemsidan som har allt för ditt bröllop och planeringen innan. Dekorationerna gör dagen unik och är ett måste på bröllopet. Allt till svensexa, möhippa och dekoreringen av festlokalen från tak till golv hittar hos oss. Välj i färg eller tema för att göra just ditt bröllop unikt och helt i din smak. Välkomna! Läs mer här.

Sussis Naglar

Sussis Naglar drivs av Sussie som är utbildad nagelteknolog. Tekniken som används är Bio Sculputre. Bio Sculpture Gel nagelsystem är utvecklat för att ge styrka och skydd till den naturliga nageln. Geléen skadar inte den naturliga nageln, den kan lösas upp utan att filas, därmed undviker både nagelteknologen och kunden att andas in damm. Läs mer här.

 

sussisnails@gmail.com

0704-91 43 93

Sweet Printery

På sweetprintery.se hittar ni svenskdesignade trycksaker till bröllop i matchande serier; från save-the-date kort till tackkort och alla produkter där emellan. Vi har skapat kortmallar som lätt kan göras personliga och anpassas med text och bild för att passa ert ändamål. Önskar ni ta fram ytterligare produkter i samma serie så gör vi det också. Våra kort trycks på ett svenskt tryckeri på ett exklusivt 300 grams obestruket papper av finaste kvalité. Välkomna! Läs mer här. 

 

hello@sweetprintery.se


DJ Mankan

När ett bröllop planeras och det kommer till fest och musik är en DJ ett perfekt alternativ för att få en perfekt avslutning på kvällen. Väljer ni DJ Mankan får ni inte bara mer än 20 års erfarenhet, ni får också en DJ som kan hjälpa er att på ett effektfullt sätt göra festen unik.
Med exempelvis rök som skapar känslan av att dansa på moln, stämningsfull miljö-belysning eller party-höjande konfetti kommer ni kunna få festen att bli "once in a lifetime". Läs mer här.


magnus@djmankan.se

0734-16 60 65


KONN

Hos oss står alkoholfri dryck kombinerat med mat i fokus. Vi på KONN.se tycker att de som inte dricker alkohol ska få en dryckesupplevelse utöver det vanliga under er bröllopsdag. Vi hjälper er med skräddarsydda dryckespaket anpassade efter er middagsmeny och era önskemål. Läs mer här.


robin.malmros@konn.seElla Wilhelmsson

Event & Bröllopskoordinator

Linköping, Östergötland

0769-460808

ella@ellasevent.se