Om mig

Mitt namn är Ella Wilhelmsson och det är jag som driver Ellas Event. Jag utgår ifrån Linköping men jobbar i hela Östergötland och jag innehar F-skattsedel. Jag har många blandade erfarenheter från olika evenemang, jag har planerat och genomfört olika slags fester och middagar med allt från 50 till 500 gäster. Jag har gått utbildningen Certificate in Wedding Planning vid UK Academy of Wedding and Event Planning, läs mer om det här. Min vision är att hjälpa er att förverkliga era drömmar.

 

Jag brinner för event och älskar planering och organisering. Genom mina kunskaper och erfarenheter kan jag underlätta för er i planeringen av ert evenmang. Här nedan finner ni svar på några vanliga frågor. Har ni ytterligare frågor så tveka inte att kontakta mig. Inga frågor är för små eller för stora, tillsammans reder vi ut alla frågetecken. Ni är varmt välkomna att boka en kostnadsfri konsultation där jag berättar mer om hur jag kan underlätta för just er. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med er för att skapa ett helt fantastiskt evenemang!

Vanliga frågor och svar


 

Varför ska jag anlita en koordinator?


Det kan vara svårt att planera ett bröllop eller event om man aldrig har gjort det tidigare och man vet kanske inte hur man ska gå till väga eller i vilken ände man ska börja. Genom att anlita en koordinator så får man hjälp med att se till så att inget faller mellan stolarna och hjälp med att undvika vanliga fallgropar. Planeringen ska kännas rolig och när man vet att man har en koordinator till sin hjälp släpper ofta stressen och man kan fokusera enbart på de delar av planeringen som man tycker känns kul, resten lämnar man till sin koordinator. Man är givetvis med i alla beslut, men man slipper göra all research själv.

 

 

Hur fungerar det?


Vi börjar med att träffas för en första kostnadsfri konsultation som är icke-bindande. Ni får berätta om er och era tankar kring bröllopet/eventet och jag presenterar mig närmre. Vi  bekantar oss med varandra och pratar om vad jag kan göra för att underlätta för er. Därefter ger jag er ett prisförlag på de tjänster vi har diskuterat och ni tar ställning till detta. Om ni väljer att gå vidare och anställa mig så bokar vi in ett längre planeringsmöte där vi gemensamt går igenom planerna mer i detalj och gör en tidsplanering. Vi har kontinuerlig kontakt under hela planeringsprocessen och ni kan alltid kontakta mig med frågor och tankar som dyker upp under tidens gång.

 

 

 

Vad kostar det att anlita dig?


Jag ger inga paketpriser, utan anpassar alltid tjänsterna utefter era behov så att ni ska känna att ni enbart betalar för det ni faktiskt vill ha. Beroende på hur stort uppdraget är så varierar givetvis priset. Kontakta mig för en första kostnadsfri konsultation, därefter ger jag er ett prisförslag anpassat utifrån vad just ni behöver.

 

 

När ska man boka en koordinator?


Ju förr desto bättre! När det gäller bröllop är det bra att boka koordinatorn 18-12 månader i förväg. Vid alla typer av event så underlättar det om koordinatorn bokas så snart som möjligt och kan vara med genom hela processen. Det är då resultatet blir som bäst.

 

 

Hur ofta kan jag kontakta min koordinator?


Ni kan alltid kontakta mig med era frågor och funderingar och jag gör mitt bästa för att svara så fort som möjligt. Under vardagar försöker jag att svara på mail samma dag, under helger kan det ta någon dag extra. Om ni har samlat på er en hel bunt med frågor så kan vi boka in ett möte och tillsammans reda ut frågetecknen. Jag finns tillgänglig på telefon och mail och svarar gärna på era frågor, stora som små.

 

 

Lokalen jag har bokat erbjuder rådgivning också, behöver jag då en koordinator?


Det underlättar såklart att ha en kontaktperson i lokalen som kan svara på frågor men de är främst till för att hantera frågor rörande lokalen. De arbetar sällan med frågor som rör andra delar av planeringen. Som koordinator är jag lojal mot er och mitt mål är att era drömmar ska förverkligas. Jag kan erbjuda er rådgivning och stöd i alla delar av planeringen, allt från budgetfrågor till val av leverantörer samt praktisk hjälp under själva dagen, ingen fråga är för stor eller för liten för mig.

 

 

Behöver jag en koordinator trots att mina vänner och familj har erbjudit sig att hjälpa till?


Trots att vännerna och famlijen finns där och hjälper till kan det vara bra att ha en koordinator. Jag har erfarenhet och kunskap som kommer till stor nytta under planeringsprocessen för att undvika vanliga misstag, som ibland kan bli kostsamma. Dessutom har jag ett kontaktnät av leverantörer som underlättar planeringen och kan spara er pengar då ni via mig kan få vissa rabatter. Under den stora dagen kommer också er familj och vänner att vara gäster och ska inte behöva springa runt och fixa med alla praktiska detaljer. Lämna det till mig och låt era gäster njuta av dagen lika mycket som ni själva.

Ella Wilhelmsson

Event & Bröllopskoordinator

Linköping, Östergötland

0769-460808

ella@ellasevent.se