Om mig

Mitt namn är Ella Wilhelmsson och det är jag som driver Ellas Event. Jag utgår ifrån Linköping och jobbar över hela Östergötland, finns ni ännu längre bort så reser jag gärna för att hjälpa er under er stora dag. Jag har många blandade erfarenheter från olika evenemang, jag har planerat och genomfört olika slags fester och middagar med allt från 50 till 500 gäster. Jag har gått utbildningen Certificate in Wedding Planning vid UK Academy of Wedding and Event Planning, läs mer om det här. Min vision är att hjälpa er att förverkliga era drömmar. 

 

Jag brinner för event och älskar planering och organisering. Genom mina kunskaper och erfarenheter kan jag underlätta för er i planeringen av ert evenmang. Här nedan finner ni åsikter från tidigare brudpar samt svar på några vanliga frågor. Har ni ytterligare frågor så tveka inte att kontakta mig. Inga frågor är för små eller för stora, tillsammans reder vi ut alla frågetecken. Ni är varmt välkomna att boka en kostnadsfri konsultation där jag berättar mer om hur jag kan underlätta för just er. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med er för att skapa ett helt fantastiskt evenemang!


Just nu håller jag tillsammans med bröllopsfotograf Hanna Keiser på att planera Linköpings Bröllopsmässa som kommer att hållas den 17 oktober 2020 på Konsert & Kongress i Linköping. Läs mer om mässan här.

Åsikter från tidigare brudpar

"Vi har båda tidskrävande jobb och tänkte styra ett stort bröllop själva. Det är inte förrän i efterhand vi insett vilken tur vi haft som hittade Ella på Ellas Event. Hon har vart ett ovärderligt stöd under planeringen och en klippa under bröllopsdagen. Hon hjälpte oss förverkliga vår vision om ett drömbröllop."


Katarina och Hampus


"Det underlättade verkligen att vi hade Ella med! Som värdpar och toastmaster var det jätteskönt att brudparet hade anlitat en bröllopskoordinator. Dels var det bra att kunna bolla idéer i förväg om talarordning och körschema under kvällen men framför allt kunde vi också njuta av middagen eftersom vi visste att Ella hade koll på allt och såg till att allt flöt på bra."

Kalle och Sophie

Toastmaster och värdpar för Katarina och Hampus

"Det jobb Ella hjälpte oss med var över all förväntan! Dagen blev perfekt och mycket har vi Ella att tacka för eftersom hon hade koll på alla detaljer under vigsel, mingel och middag. Vi kunde inte vara mer nöjda!"


Denice och Adde

"Ella är en fantastisk person, utan henne hade vi aldrig klarat detta. Hon är verkligen gjord för att hålla på med sådana här tillställningar. Lätt att kommunicera med, håller kontakten oavsett vardag, helg eller klockslag."

Robin och Veronica

Toastmaster och toastmadame för Denice och Adde 


Foto: TonAPhoto

"Ella är helt fantastisk! Finare och proffsigare person finns inte! Hon går långt utanför sina åtaganden och gör sitt allra yttersta!


Vi hade önskemål att filma tal och dyl. på festen för att ha så många minnen som möjligt men fick höra att det skulle bli krångligt. Men inte för Ella! Hon tog tag i saken, lyhörd som hon är och bara ordnade allt! Vi blev så glada att någon säger: vi löser det!


När festen var slut och vi tänkte, nu måste vi packa in allt i bilen. Då hade Ella redan packat in allt i backluckan och det var bara att åka! Att ha en Ella är som att ha en andra hjärna med ben och armar!"


Jeanette och Johannes


"Ella var ett fantastiskt stöd för alla inblandade och alla skulle ha en Ella när de gifter sig!"

Emelie, Jeanettes tärna

"Ella har varit helt underbar!!! Utan hennes hjälp hade vi aldrig fått ihop dagen så fin som den blev! Hon har verkligen lyssnat på hur vi ville ha vår dag och fått till det på ett exakt sånt sätt vi önskade! Rekommenderar verkligen Ella till ALLA!!!"


Sussie och Roger

Vanliga frågor och svar

 

Varför ska jag anlita en koordinator?

Det kan kännas svårt att planera ett bröllop eller event om man aldrig har gjort det tidigare och man vet kanske inte hur man ska gå till väga eller i vilken ände man ska börja. Genom att anlita en koordinator så får man hjälp med att se till så att inget faller mellan stolarna och hjälp med att undvika vanliga fallgropar. Planeringen ska kännas rolig och när man vet att man har en koordinator till sin hjälp släpper ofta stressen och man kan fokusera enbart på de delar av planeringen som man tycker känns kul, resten lämnar man till sin koordinator. Man är givetvis med i alla beslut, men man slipper göra all research själv.

 

 

Hur fungerar det?

Vi börjar med att träffas för en första kostnadsfri konsultation som är icke-bindande. Ni får berätta om er och era tankar kring bröllopet/eventet och jag presenterar mig närmre. Vi  bekantar oss med varandra, bollar tankar och idéer och pratar om vad jag kan göra för att underlätta för er. Därefter återkommer jag med ett prisförlag på de tjänster vi har diskuterat och ni tar ställning till detta. Om ni väljer att gå vidare och anlita mig så skriver vi ett kontrakt med varandra och sen kan planeringen starta på riktigt. Vi har kontinuerlig kontakt under hela planeringsprocessen och ni kan alltid kontakta mig med frågor och tankar som dyker upp under tidens gång.

 

 

Vad kostar det att anlita dig?

Jag anpassar alltid tjänsterna utefter era behov så att ni ska känna att ni enbart betalar för det ni faktiskt vill ha. Beroende på hur stort uppdraget är så varierar givetvis priset. Kontakta mig för en första kostnadsfri konsultation, därefter ger jag er ett prisförslag anpassat utifrån vad just ni behöver. För att få en uppfattning om vad det kan landa på så brukar enbart koordinering av en bröllopsdag ligga omkring 15 000 kr, beroende på hur mycket jobb det är och hur lång dagen är. Bor ni längre bort så tillkommer även resekostnader och eventuellt boendekostnader om ni bor riktigt långt bort. 

 

 

När ska man boka en koordinator?

Ju förr desto bättre! När det gäller bröllop är det bra att boka koordinatorn 18-12 månader i förväg. Vid alla typer av event så underlättar det om koordinatorn bokas så snart som möjligt och kan vara med genom hela processen. Det är då resultatet blir som bäst.

 

 

Hur ofta kan jag kontakta min koordinator?

Ni kan alltid kontakta mig med era frågor och funderingar och jag gör mitt bästa för att svara så fort som möjligt. Om ni har samlat på er en hel bunt med frågor så kan vi boka in ett möte och tillsammans reda ut frågetecknen. Jag finns tillgänglig på telefon och mail och svarar gärna på era frågor, stora som små.

 

 

Lokalen jag har bokat erbjuder rådgivning också, behöver jag då en koordinator?

Det underlättar såklart att ha en kontaktperson i lokalen som kan svara på frågor men de är främst till för att hantera frågor rörande lokalen. De arbetar sällan med frågor som rör andra delar av planeringen. Som koordinator är jag lojal mot er och mitt mål är att era drömmar ska förverkligas. Jag kan erbjuda er rådgivning och stöd i alla delar av planeringen, allt från budgetfrågor till val av leverantörer samt praktisk hjälp under själva dagen, ingen fråga är för stor eller för liten för mig.

 

 

Behöver jag en koordinator trots att mina vänner och familj har erbjudit sig att hjälpa till?

Trots att vännerna och famlijen finns där och hjälper till kan det vara bra att ha en koordinator. Jag har erfarenhet och kunskap som kommer till stor nytta under planeringsprocessen för att undvika vanliga misstag. Dessutom har jag ett brett kontaktnät av leverantörer. Under den stora dagen kommer också er familj och vänner att vara gäster och ska inte behöva springa runt och fixa med alla praktiska detaljer. Lämna det till mig och låt era gäster njuta av dagen lika mycket som ni.


Vi bor inte i Östergötland, kan du hjälpa oss ändå?

Ja, absolut! Jag reser gärna för att hjälpa er. Mycket av planeringen kan skötas via telefon och mail och på den stora dagen kommer jag till er. Resekostander och eventuella boendekostnader tillkommer. 


Ella Wilhelmsson

Event & Bröllopskoordinator

Linköping, Östergötland

0769-460808

ella@ellasevent.se